دستگاه بسته بندی سس تک نفره
دستگاه پرکن دستی مایعات رقیق و غلیظ – ظرفیت 5 الی 60 میلی لیتر – مدل F7
دستگاه بسته بندی سس تک نفره
دستگاه بسته بندی سس تک نفره
دستگاه پرکن مایعات رقیق و غلیظ پنوماتیک ظرفیت ۵۰ الی ۵۰۰ میلی لیتر – مدل F1
معرفی کامل دستگاه پرکن مایعات غلیظ
همانطور که میدانید، مایعات چگالی و ویسکوزیته مختلفی با یکدیگر دارند. بهعنوانمثال آب جزء مایعات رقیق بهحساب میآید، درصورتیکه خامه یا سس گوجه فرنگی جزء مایعات غلیظ هستند. به همین دلیل دستگاهی که پر کردن این مایعات استفاده میشود هم با یکدیگر متفاوت است. اگر شما هم قصد خرید یک دستگاه پرکن مایعات غلیظ را دارید، پیشنهاد میدهیم که ادامه مطالب را از دست نداده و با ما همراه باشید.
انواع مختلف دستگاه پرکن مایعات غلیظ
قبل از هر چیزی باید بدانید که دستگاههای پرکن دستهبندی خاصی دارند. مهم این است که شما بر اساس چه فاکتوری میخواهید این دستهبندی را انجام بدهید. دو فاکتور مهم برای دستهبندی این دستگاهها وجود دارد که ما هم در ادامه بر اساس این فاکتورها دستهبندی را ارائه خواهیم داد.
انواع دستگاه پرکن مایعات غلیظ بر اساس ساختار
بر این اساس دستگاههای پرکنی که برای مایعات غلیظ استفاده میشوند، سه نوع هستند.
- دستگاه پرکن پمپی: این دستگاه دقت بالایی ندارد، ازاینرو برای پر کردن بطریها و ظرفهایی که باید اندازه دقیقی داشته باشند، کاربرد چندانی ندارد. بهعنوانمثال اگر میخواهید هر بطری حدود 250 سیسی داشته باشد، این دستگاه نمیتواند بهطور صحیح این مقدار را اندازهگیری کند. برای پر کردن مایعاتی مانند گریس (چسبندگی بالایی دارد) این دستگاه کاربردی است.
- دستگاه پرکن ثقلی: در این دستگاه از سیستم ثقل استفاده میشود، یعنی اندازهگیری با استفاده از وزن مایعات انجام میشود. باید بگوییم که این دستگاه هم دقت بالایی ندارد اما از نمونه قبلی بهتر است. برای پر کردن مواد شوینده، عسل و مایعات اینچنینی، دستگاه پرکن ثقلی انتخاب خوبی خواهد بود.
- دستگاه پرکن سیلندر پیستونی: عملکرد این دستگاه به صورتی است که دقت بالایی دارد. اگر مایعات شما گرانقیمت هستند یا وزن آنها در بستهبندی اهمیت بالایی دارد، پیشنهاد ما استفاده از این دستگاه است. در این دستگاه حجم و اندازه را خودتان مشخص خواهید کرد و همین موضوع سبب دقت بالای آن شده است.
انواع دستگاه پرکن مایعات غلیظ بر اساس کارکرد
دستگاههای پرکنی که برای مایعات غلیظ استفاده میشوند، دو نوع کارکرد دارند که در ادامه آنها را شرح خواهیم داد.
- دستگاه پرکن تمام اتوماتیک: در این دستگاهها تمام کارها بهصورت اتوماتیک انجام میشود و دیگر نیازی به حضور اپراتور برای انجام کارها ندارید. این دستگاهها صنعتی هستند و در کارخانهها و کارگاههای بزرگ از آنها استفاده میشود. معمولاً دستگاه پرکن سیلندر پیستونی به دلیل دقت بالایی که دارد، بهصورت اتوماتیک تولید میشود تا کاربردهای بیشتری هم داشته باشد. این دستگاه به فضای زیادی برای نگهداری نیاز دارد.
- دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک: از این دستگاه در کارگاههای کوچک میتوان استفاده کرد. این دستگاه به یک اپراتور نیاز دارد که کارها را انجام دهد اما استفاده از آن سرعت بسیار بالایی به کار شما میدهد. معمولاً دستگاه پرکن ثقلی و دستگاه پرکن پمپی بهصورت نیمه اتوماتیک هستند.
مزیتهای استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ
خرید یک دستگاه پرکن هزینهای را برای کارگاه شما به دنبال خواهد داشت، به همین دلیل این سؤال پیش میآید که اصلاً خرید این دستگاه واجب است؟ استفاده ازآنچه مزیتهایی خواهد داشت؟ در ادامه مزیتهای استفاده از این دستگاهها را شرح خواهیم داد تا با این موضوع هم آشنا شوید.
- عدم دخالت دست
اولین مزیتی که استفاده از دستگاههای پرکن دارند، عدم دخالت دست است. به یاد داشته باشید که دست انسان، هرچقدر هم که شسته و از دستکش استفاده شود، باز هم آلودگی دارد. به همین دلیل استفاده از دستگاه و عدم دخالت دست باعث میشود که در نهایت بهداشتی کارها را انجام دهید. اگر یک کارگاه تولیدی یا کارخانه دارید، این موضع بسیار حائز اهمیت است و بازرسان اداره بهداشت بر روی آن حساسیت بالایی نشان میدهند.
- دقت بالا
در مطالب بالا گفتیم که دو نوع از دستگاههای پرکن دقت بالایی ندارد اما باید توجه داشته باشید که دقت همان دستگاهها هم از یک انسان بیشتر است. استفاده از دستگاههای پرکن باعث میشود که کار پر کردن با دقت بیشتری انجام شود. حالا اگر از دستگاه سیلندر پیستونی استفاده کنید که دقت بسیار بالایی دارد و دیگر نگران هیچ چیز نخواهید بود.
- افزایش سرعت کار
پر کردن ظرف و بطری کار سادهای نیست و به زمان زیادی نیاز دارد. استفاده از این دستگاهها باعث میشود که سرعت کار پر کردن، به طرز چشمگیری افزایش پیدا میکند. این کار میتواند تأثیرات مثبت بسیاری بر روی کسبوکار شما داشته باشد.
- کاهش هزینه تولید
شاید برای شما جالب باشد که اگرچه در همان ابتدای کار برای خرید این دستگاه برای مبلغی را پرداخت کنید اما استفاده از آن باعث کاهش هزینههای تولید خواهد شد. یعنی شما یکبار هزینه میکنید، اما در عوض هزینههای جانبی خود را کاهش میدهید.
دستگاه پرکن مایعات غلیظ مناسب برای کسبوکار شما کدام است؟
بعد از مطالب بالا احتمالاً این سؤال برای شما هم پیش آمده که با توجه به انواع دستگاههای پرکن و تنوع آنها، کدام مدل برای کسبوکار من بهتر است و باید کدام مورد را بخرم. در مطالب بالا نکات مهم و ویژگیهای اصلی هرکدام از دستگاهها را شرح دادیم. با اینکه دستگاه سیلندر پیستونی دقت بسیار بالایی دارد و تمام اتوماتیک است اما برای کارگاههای بزرگ صنعتی و کارخانهها کاربرد بیشتری دارد.
برای پر کردن بطری عرقیات گیاهی میتوانید از دستگاه پرکن پمپی استفاده کنید. دقت این دستگاه برای پر کردن عرقیات گیاهی مناسب است. پیشنهاد میدهیم که در ابتدا با توجه به کسبوکار خود، نیازهایتان را مشخص کنید. هنگامیکه نیازهای مشخص شدهای داشته باشید، بهتر میتوانید تصمیم بگیرید که چه دستگاهی با چه ویژگیهایی برای شما کاربرد بیشتری دارد.
بعد از مشخص کردن نیازها میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید. نیازهای خودتان را شرح بدهید و بهصورت کاملاً رایگان مشاوره بگیرید. این کار به شما کمک میکند که خرید بهتری داشته باشید و در نهایت از خرید خود احساس رضایت کنید.
هر سؤال دیگری در مورد خرید دستگاه پرکن مایعات غلیظ دارید را با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت به آن پاسخ بدهیم.